Szolgáltatások

Adatalapú scouting

A JÁTÉKOSMEGFIGYELÉS ÚJ MEGKÖZELÍTÉSE

Találd meg a játékost, akire igazán szükséged van!

Adatalapú játékosmegfigyelési folyamat felépítésével és üzemeltetésével megteremthetjük klubunk tudatos építkezésének és tervezhető jövőjének alapjait.

Találd meg a számodra legfontosabb teljesítménymutatókat és az ezeknek legjobban megfelelő játékost!

Adatalapú teljesítményelemzéssel egyidejűleg több bajnokság játékosait követhetjük nyomon hétről hétre.

Az adatvezérelt scouting körfolyamat

shows first step

Határozzuk meg, pontosan milyen játékosokra van szükségünk, és találjuk meg azokat a fejlődési potenciállal bíró rejtett tehetségeket, akiket más klub még nem fedezett fel! Adatalapú teljesítményelemzéssel egyidejűleg több bajnokság játékosait követhetjük nyomon hétről hétre, virtuális játékosmegfigyelőink minden mérkőzésen ott ülhetnek tehetségek után kutatva.

shows second step

Irányítsuk mi magunk játékosügynökök bevonása nélkül a megfigyelési és vásárlási folyamatainkat! Kerüljünk pontosan azokkal a játékosokkal kapcsolatba, akik a számszerű tények alapján potenciálisan erősítést jelenthetnek, vagy komoly fejlődési lehetőségeket rejtenek magukban.

shows third step

Az ilyen játékosok elérhetők, készségeik fejlesztésével piaci értékük növelhető, és megfelelő ajánlat esetén értékesíthetjük őket.

shows fourth step

Az így realizált profit egy részét újabb és újabb rejtett tehetségek és fejlődési potenciállal bíró játékosok felkutatásába fektetve az adatalapú scouting folyamat önfenntartó módon generálhat bevételeket évről évre, ezzel biztosítva a klub napi stabil operatív működését.

AZ ADATALAPÚ SCOUTING FOLYAMAT

ÁTTEKINTÉS LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

number 1

HATÁROZZUNK MEG SPECIÁLIS JÁTÉKOS-TULAJDONSÁGOKAT

Fogalmazzuk meg, hogy pontosan milyen típusú, milyen tulajdonságokkal bíró játékost keresünk!

number 2

HATÁROZZUNK MEG CÉLBAJNOKSÁGOKAT

Határozzuk meg azokat a bajnokságokat (azaz piacokat), ahol a keresési kritériumoknak megfelelő játékosok potenciálisan elérhetőek lehetnek a klubunk számára.

number 3

INDÍTSUK EL A HETI RENDSZERES ADATALAPÚ JÁTÉKOSMEGFIGYELÉST

A meghatározott célbajnokságok statisztikai és fizikai adataira adatbázist építve hetente részletes riportot adunk azokról a játékosokról, akik megfelelnek a keresési szempontoknak.

number 4

KÉSZÍTSÜNK JÁTÉKOSLISTÁT A HETI RIPORTOK EREDMÉNYEI ALAPJÁN

Az adatalapú scouting riportokat hétről hétre elemezve pontos képet kapunk a konzisztensen kiemelkedően teljesítő játékosokról, ami alapján a további keresésünket fókuszálhatjuk egy már leszűkített listára.

number 5

SZŰKÍTSÜK TOVÁBB A KERESÉSI LISTÁNKAT VIDEÓELEMZÉSSEL

Részletes, vizualizált, posztonként eltérő szempontrendszerű, egyénre fókuszált scouting riportot készítünk az adatalapú játékoslista tagjain végzett videóelemzések során.

number 6

ÁLLÍTSUK FEL A VÉGLEGES LISTÁNKAT SZEMÉLYES MEGFIGYELÉS ALAPJÁN

A videóelemzési fázis eredményeképpen előállt szűkített listán szereplő játékosokat élőben, mérkőzésen is megnézzük.

number 7

LÉPJÜNK KAPCSOLATBA A JÁTÉKOS KLUBJÁVAL ÉS ÜGYNÖKÉVEL

A fenti scouting folyamat eredményeképpen kialakul a szerződésre javasolt játékosok listája, akik klubjával és ügynökével a kapcsolatot felvéve elindulhatnak az egyeztető tárgyalások a játékos rendelkezésre állásáról, elérhetőségéről.

A klub így a teljes játékoskeresési folyamatot kézben tarthatja,

biztosítva maga számára a kiszámítható jövőt.

Kapcsolat